Kunstschilder

Marc Lamers

 

                                                   Werkwijze

Klik hier om de verschillende fases en werkwijze van het schilderij "Venetië" te zien !

Foto’s:

 

Ik gebruik bestaande foto’s als voorbeeld om een schilderij te maken.

Foto’s moeten uiteraard scherp zijn, de omgeving op de foto is niet zo belangrijk, het gaat om het hoofdonderwerp. Ik kan ook meerdere losse foto’s gebruiken indien er bijv. meerdere dieren op één schilderij geschilderd moeten worden.

 

Bestelwijze:

 

De foto’(s) kunnen via email gestuurd worden, eenvoudig en snel. Ik kan dan meteen beoordelen of ze geschikt zijn, en U krijgt een spoedige reactie van mij. Eventueel kunnen foto’s ook via de post verstuurd worden, kijk bij contactgegevens voor het adres. Foto’s krijgt U na afloop weer retour.

 

U kunt een toelichting geven; uiteraard het gewenste formaat, wat er wel of niet op moet, en hoe U het graag zou zien. En de eventueel gewenste afleverdatum (indien mogelijk zal ik daar rekening mee houden). Bij eventuele twijfel over techniek/compositie/kleuren kunt U vooraf natuurlijk altijd via email of telefonisch overleggen met mij.

 

De levertijd:

 

Levertijd is afhankelijk van formaat  en/of meerdere dieren, of complexiteit van onderwerp. Normaal gesproken kan ik met ongeveer 3 a 4 weken het gewenste schilderij klaar hebben.

 

Wel of geen lijst om Uw schilderij:

 

Indien gewenst kan ik ook een mooie passende lijst verzorgen om het schilderij, tegen een scherpe prijs. De prijs van de lijst hangt af van het formaat en het type lijst. Ik kan U hier toe een passend advies geven. Desgewenst kan het schilderij dan kompleet ingelijst afgehaald worden bij mij.

 

Betaalwijze:

 

U kunt bij afhalen contant betalen, of vooraf het verschuldigde bedrag overmaken. Indien het schilderij opgestuurd moet worden, dan moet vooraf het verschuldigde bedrag inclusief verzendkosten op mijn rekening staan.

 

Afhalen of verzenden:

 

Als het schilderij klaar is, stuur ik U een duidelijke foto van het eindresultaat ter beoordeling. Dan kan als het schilderij naar tevredenheid is, het schilderij bij mij thuis opgehaald worden in Arnhem. Ook is het mogelijk om het schilderij aangetekend en verzekerd naar U te versturen. Dat werkt snel, een gemakkelijke en betrouwbare wijze als U ver weg woont. U krijgt van mij dan een tracknummer om de zending te volgen.