Kunstschilder

Marc Lamers

                                               Prijzen

Prijzen van portretten van mensen, landschappen, tuinen, collages, oldtimers of een muurschildering naar uw wensen ? Informeer of bel 06-10739230 geheel vrijblijvend naar de prijzen en mogelijkheden ! Prijzen zijn afhankelijk van formaat, onderwerp en wel of geen omlijsting. Overigens is het ook mogelijk om een schilderij te leveren op 3d doek waarbij de bredere zijkanten zijn mee geschilderd. Een omlijsting is dan niet nodig en staat daardoor ook in elk interieur.

 

Schilderij van uw dier? Ik schilder uw dier in een prachtige kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs. Ook een idee om te geven als een prachtig exclusief cadeau of als herinnering.  Andere formaten of meerdere honden op één doek is natuurlijk ook mogelijk: informeer vrijblijvend naar de prijs.  Ik werk samen met een lijstenmakerij dus kan desgewenst ook een mooie omlijsting naar wens leveren mocht daar uw voorkeur naar uitgaan in plaats van een 3d doek.

 

Werkwijze nog eens in het kort; ik schilder elk gewenste opdracht in een prachtige kwaliteit olieverf op doek.  Ik schilder vanaf een scherpe foto of eventueel meerdere foto's. Die kunt u mij mailen of gewoon per post.  Met daarbij uw wensen vermeld, ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

De levertijd is normaal gesproken ongv 4 weken, maar kan eventueel ook aangepast worden naar wens.  Zodra het schilderij klaar is mail ik u een duidelijke foto van het eindresultaat en wanneer u 100 procent tevreden bent kunt u op afspraak het schilderij afhalen bij mij of laten versturen. Het schilderij wordt voorzien van een gesigneerd certificaat van echtheid. Echt een uniek en exclusief cadeau of aandenken voor een zeer betaalbare prijs.

 

Alle formaten zijn mogelijk. Elk schilderij wordt afgeleverd met een gesigneerd certificaat van echtheid en kan indien gewenst voorzien worden van een mooie passende lijst.